• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Видови на тумори
Градба и функција на тестисот
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Торзија (увртување) на тестисот
2 Одговори на најчестите прашања на болните
3 Неспуштен тестис (крипторхизам)
4 Варикоцела
5 Несакани последици од третманот
6 Хистолошки типови
7 Хидроцела
8 Рак на тестис
9 Градба и функција на тестисот