• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Видови на тумори
Што е бубрег?
Информација за дијагностичките постапки, вклучувајќи ги аналниот преглед, испитувањето на тумор маркерите, биопсијата и други дополнителни дијагностички процедури за поставување на точна дијагноза на ракот на бубрег и одредување на стадиумот на болеста.
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Градус и стадиуми
2 Патологија и развој на туморот
3 Дијагностички постапки