• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Видови на тумори
Што е простата?
Третманските опции, вклучувајќи ги :хируршкиот третман, радиотерапијата, хормонотерапијата, хемотерапијата и другите дополнителни расположиви третмани.
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Лапароскопска радикална простатектомија (ЛРП) - хируршко лекување на ракот на простата
2 Модерни техники на зрачната терапија
3 Терапија по стадиуми за рак на простата
4 Други третмански опции
5 Хемотерапија кај пациенти со метастазичен карцином на простатата
6 Хормонотерапија во третман на карциномот на простатата
7 Радиотерапија во третман на карциномот на простатата
8 Куративна хирургија (радикална простатектомија)
9 Третмански опции за ракот на простатата