• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Видови на тумори
Информација за дијагностичките постапки, вклучувајќи ги испитувањето на тумор маркерите, биопсијата и други дополнителни дијагностички процедури за поставување на точна дијагноза на ракот на грлото на матката и одредување на стадиумот на болеста.
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Градус и стадиуми
2 Ширење на карциномот на грлото на матката
3 Дијагностички постапки