• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Видови на тумори
Информација за превенцијата и скрининг процедурите за раното откривање на ракот на грлото на матката.
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот
1 Сè за ПАП - тестот
2 Дали вакцината помага против ХПВ инфекцијата, ако некој е веќе заразен со Хуман Папилома Вирус?
3 Превенција и скрининг кај карциномот на грлото на матката