• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Ординација

Препораки за новиот грип (H1N1 вирус)

Вирусот на грипот А (H1N1), кој неодамна се појави во светот, е нов подтип на вирусот на грипот, кој може да предизвика инфекција кај луѓето, а према извештаите на Светската здравствена организација...

Болести на простатата

Наша книга: Болести на простатата - Рак на простата

За болестите на простатата кај нас многу малку се знае. Единствен начин да се бориме против нив и да ги победиме е подобрата информираност за нив, за причините за нивното јавување...

Посетете ја нашата виртуелна ординација:

  • Прашај
  • Информирај се
  • Дознај
  • Примени
  • Живеј здраво
  • Дијагноза
  • Контрола
  • Совети и препораки
Болка во тестисот
Веќе неколку дена со ред ме боли десното јајце. Не можам ни да го допрам. Кога е стегнато (потиснато) ме боли многу, а кога не го фаќам исто ме боли ама помалку. Болката веќе ми станува преокупација. Имам 15 години и ми е срам да и кажам на мајка ми. Ве молам кажете што може да биде, и како се лечи?
Повеќе...
 
Како да ја решам фимозата?

Имам проблем со фимоза кој дури сега се одлучив да го решавам. На вашиот портал најдов навистина голем број на информации и сум импресиониран од оваа можност за online консултации. Па би ве запрашал дали е можно лекување на фимозата без хируршки зафат, бидејќи навистина ми е ризично тоа, а и се работи за осетлив орган кај мажите. Имам сознанија дека може да се избегне хирургија па би ве замоли за ваш совет.

Повеќе...
 
Придржувајте се кон следните препораки пред да се јавите на гинеколошки преглед и ПАП тестирање

Придржувајте се кон следните препораки пред да се јавите на гинеколошки преглед и ПАП тестирање:

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>