• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Ординација

Препораки за новиот грип (H1N1 вирус)

Вирусот на грипот А (H1N1), кој неодамна се појави во светот, е нов подтип на вирусот на грипот, кој може да предизвика инфекција кај луѓето, а према извештаите на Светската здравствена организација...

Болести на простатата

Наша книга: Болести на простатата - Рак на простата

За болестите на простатата кај нас многу малку се знае. Единствен начин да се бориме против нив и да ги победиме е подобрата информираност за нив, за причините за нивното јавување...

Посетете ја нашата виртуелна ординација:

  • Прашај
  • Информирај се
  • Дознај
  • Примени
  • Живеј здраво
  • Дијагноза
  • Контрола
  • Совети и препораки
ВАШИ ПРАШАЊА: Зголемена простата

Би сакала да знам нешто повеќе за проширена простата кај помлади машки особи. Како да се намали нелагодното чувство? И како одприлика да се третира проширената простата кај која што нема ни бактерија, ни воспаление, ни зголемено мокрење, едноставно има само нелагодно чувство?

Повеќе...
 
Што е hirsuties papillaris genitalis?

Здраво, сакам да знам што значи: hirsuties papillaris genitalis? Како прво дали се лечи и како?

Повеќе...
 
Пет знаци на гинеколошките карциноми кои жените ги игнорираат!

Повеќето жени не знаат кои се знаците на гинеколошките карциноми, а особено не обрнуваат внимание на знаците кои не се поврзани со репродуктивните органи, како што се болките во грбот и почестото мокрење, покажале резултатите од најновото истражување.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>