• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Ординација
Крв во столицата Печати
Ако можете да ми одговорите дали симптомот крварење во столицата (симптом на дебелото црево) дали крварењето е континуирано или не? Дали се повторува повеќе пати или може да се појави само еднаш?
Повеќе...
 
Бел исцедок од мочниот канал Печати
Некаде пред два месеци ми беше последниот сексуален однос. По тој однос после 10 дена некаде на половиот орган ми се појави црвен осип кој пецкаше. Отидов на матичен лекар кој ме прегледа и рече дека се работи за габична инфекција. Ми препиша само маст за да се мачкам. Некаде после 10 - 15 дена, осипот се острани, пецкањето прекина и немав никакви симтоми.
Повеќе...
 
Рак на белите дробови Печати
Откриен е рак на бели дробови кај мајка ми. Беше оперирана пред 5 години од рак на дојка. Сега истиот се појави на белите дробови. Има некој апчиња кој се продаваат а се скапи. Дали тие би помогнале?
Повеќе...
 
Лабораториски крвни тестови CRP и AS0 Печати
Имам едно прашање, дали при канцер се покачува седиментацијата? Колку се качува CRP и колку е ACO?
Повеќе...
 
Лимфедем (оток) на раката по операција на дојка Печати
Моја братучетка е оперирана од рак на дојката во Белград. Сега е на зрачна терапија и раката од страната на остранетата дојка силно и отекува и чувствува силна до недоиздржлива болка. Ме интересира од што тоа настанува и која е најадекватната терапија. Дали протоколите на нашата Клиника за онкологија и на Белградската Универзитетска болница се идентични?
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>