• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size
Новости од областа на канцерот
Дојди! Подари радост: Специјална АУКЦИЈА

Работи подарени од наши познати личности кои ќе се продаваат на аукцијата организирана во рамките на настанот Дојди! Подари радост. 2 јуни - голема аукција од работи донирани од македонските ѕвезди. Ве покануваме да земете учество на голем хуманитарен настан. Ајде да собереме финансиски средства и да ги подариме на Одделението за психијатрија за деца и младинци и на ЈЗУ Психијатриска болница „Скопје“.

СПЕЦИЈАЛНА АУКЦИЈА, УЧЕСТВУВААТ:

Каролина Гочева, Влатко Стефановски, Дани Димитровска, Тони Зен, Слаткар, Викторија Лоба, Пеце (Суперхикс), Тијана и Тамара, Влатко Лозано, ДНК, Врчак, Антонија Шола, Александар Белов, Влатко Илиевски, Кристина Арнаудова, Дарко Илиевски, Елена Ристеска, Ламбе Алабакоски, Маја Саздановска, Светле (Infuse), Eye Cue, Марко АА, Теодора Трајковска, Весна Петрушевска Бејби, Билјана Беличанец, Александар Микиќ, Билјана Драгичевиќ, Тања Бумбар, Марија T-grad, Ана Puls, Ана Зафирова, Лила Филиповска, Марко и Ирена (Тротоар), Дарко и Маја Панчеви, Acid Wear и многу други.

Албум на фотографии поставени на FACEBOOK.

Работи подарени од наши познати личности кои ќе се продаваат на аукцијата организирана во рамките на настанот Дојди! Подари радост:

Дојди! Подари радост Аукција

Организатор на оваа акција е „САМОСВЕСТ“ - невладина, непартиска, доброволна, непрофитна организација на граѓани, која активно работи на полето на трансфер на знаења во областа на медицината, екологијата и современите технологии. Активностите на здружението се насочени кон конкретни проекти, акции, трибини и кампањи во областа на здравјето, екологијата и информатичкото општество.

Ќе ни биде исклучителна чест доколку во рамките на Вашите финансиски можности го поддржите овој настан и дозволете заеднички да бидеме хумани и општествено одговорно да подариме голема доза радост.

На 2 јуни, дојдете, купете и бидете хумани!

Повеќе ИНФОРМАЦИИ на:

078.384.753